Club

EL NÀUTIC

CALDES D'ESTRAC

Associació de Pescadors, Usuaris i Afeccionats de la Varada d'Embarcacions de la Platja de Caldes d'Estrac

Situació

 

On Som...

Ens trobaràs a la vila de Caldes d'Estrac, ubicats a la platja del varador, tot just davant de la caseta de la Creu Roja i l'Hotel Colón.

Per a accedir a les nostres instal·lacions, pots fer-ho tant per terra com per mar

Per terra; accedint des del Passeig dels Anglesos, des de la Plaça Maragall o des del Passeig del Mar. Coordenades:41.568087, 2.526905

Per mar; mitjançant el canal nàutic, disposat amb orientació Sud Est tot just davant de la zona de varada just al costat de l'espigó. (Tingues cura dels nostres banyistes!!!) Coordenades: 41.566900, 2.527400

Sigui quina sigui l'opció triada, seràs benvingut!

Com arribar a Caldes d'Estrac també coneguda com Caldetes...

Per arribar a la nostra vila podràs fer-ho tant amb transport públic com privat. Podràs triar entre fer-ho amb tren, autobús, anar per autopista o gaudir d'una ruta tranquil·la per la nacional sense deixar de vista tota la costa del maresme.

Per autopista, la C-32, agafa la Sortida 108 (Sant Vicenç de Montalt / Caldes d'Estrac) i baixa fins a la vora del mar per a trobar-nos.

Per nacional, la N-II, agafa la Sortida de Caldes d'Estrac passa per davant l'estació de tren i ja estaràs pràcticament amb nosaltres.

Si vas amb transport públic, et facilitem l'enllaç de l'ajuntament que t'ajudarà a organitzar el teu desplaçament en funció d'on i quan surtis.

Nàutic Caldes d'Estrac - 2014 R Platja del Varador de Caldes d'Estrac (08393) nautic@cncaldetes.com