Els Socis

EL NÀUTIC

CALDES D'ESTRAC

Associació de Pescadors, Usuaris i Afeccionats de la Varada d'Embarcacions de la Platja de Caldes d'Estrac

Els Socis del Nàutic

 

Al Nàutic en trobaràs un bon grup de persones amb un interés en comú, la mar. El nostre club és format per vilatans de Caldes d'Estrac així com d'altres poblacions veïnes de la zona.

 

Formar part del Nàutic no tan sols t'ofereix la possibilitat de practicar esport dins l'aigua, sinó que t'ofereix formar part d'una associació implicada socialment, amb acció activa en les activitats del poble, i amb col·laboració amb d'altres entitats locals i veïnes.

Fer-se Soci del Nàutic

 

Formulari d'Inscripció

 

Per a formar part del Nàutic omple el full d'inscripció que et podràs descarregar des d'aquí, i fes-nos-lo arrivar per email a la direcció de correu electrònic nautic@cncaldetes.com, junt amb la documentació sol·licitada.

 

 

Sol·licitud de Panyol

 

Un dels serveis oferts als socis del Nàutic és el lloguer de panyol per a desar material nàutic. El lloguer es renova anualment, i per a accedir-hi a ell és imprescindible que ens facis arrivar la teva sol·licitud.

 

Si desitjes sol·licitar el lloguer d'un omple la teva sol·licitud i envia-la a la direcció de correu electrònic nautic@cncaldetes.com. Ens posarem en contacte amb tu per a informar-te del la disponibilitat.

 

Degut al nombre limitat de panyols, i l'alta demanda per part del soci, des del Nàutic us animem a compartir-lo entre varis socis. Si estàs interessat comunicanos-lo i t'ajudarem a posar-te en contacte amb els teus companys.

Formularis

 

Descàrrega Formulari d'Inscripció

 

 

 

 

 

 

 

Descàrrega Sol·licitud de Panyol

 

 

Nàutic Caldes d'Estrac - 2014 R Platja del Varador de Caldes d'Estrac (08393) nautic@cncaldetes.com